HOE WERKT HET?

Schrijf je in een maak elke week automatisch kans op gratis dagjes uit en producten. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen met grote kortingen waar iedereen gebruik van kan maken.

Nadat jij je hebt aangemeld voor onze mailinglist neem je automatisch deel aan een weggeefactie, je hoeft daar dus niets voor te doen. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Wanneer we een kortingsactie hebben, ontvang je daarvan een e-mail. Je kunt dan zelf bij de aanbieder het product of de belevenis met korting kopen.

Gratis dagjes uit, producten en deals

INSCHRIJVEN IS ZO GEPIEPT

AANMELDEN

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor onze mailinglist. Je vult jouw e-mailadres en naam in en klikt op verzenden.

Op ongewenste e-mail zit niemand te wachten. Daarom ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link om de aanmelding compleet te maken.

Aanmelden

DEALS

Na jouw aanmelding maak je automatisch kans op een gratis product of belevenis. Hier hoef je niets voor te doen. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Wanneer we een kortingsactie hebben, verwijzen we je naar de website van de betreffende aanbieder. Je koopt dan direct bij hen met grote kortingen.

Aanmelden

AFMELDEN

Wil je niet langer e-mails ontvangen? Geen probleem, dan meld jij je eenvoudig af. Klik hiervoor op de link in de e-mail of op de onderstaande button

Je kunt dan nog steeds via onze website onze acties bekijken en gebruik maken van de kortingscodes. Gratis producten of belevenissen winnen kan dan niet meer.

Afmelden