Cashback

Een van de meest populaire manieren om te besparen op kosten die je maakt in het dagelijks leven is toch wel Cashback a.k.a. Geld terug acties op het internet. Op deze manier bespaar je dus geld na het doen van een aankoop die je toch al zou doen. Het is een soort korting achteraf. Om een concreet voorbeeld te geven en het verhaal te verduidelijken een scenario:
Stel je bent van een plan een laptop te kopen en je weet al ongeveer waar je deze wilt kopen. Je ziet een prijs van +/- 1000 euro staan. Wat je nu doet is niet direct vanuit de winkel de laptop te bestellen maar je gaat naar een cashback site. Op deze cashback site ga je op zoek naar de laptop die je van plan was te kopen. Je klikt net als een gewone webshop op de bestel knop en de cashback actie gaat in werking. De cashback site krijgt namelijk een soort 'provisie' doordat jij een aankoop doet bij een bedrijf via hun website. Deze provisie verdelen hun onder hunzelf uiteraard maar ook via jou. Jij krijgt dus een korting die je normaal niet zou krijgen maar nu wel krijgt doordat je er voor kiest via een cashback site te gebruiken. Een echte win-win situatie dus. Hun krijgen een deel provisie en jij krijgt een korting die wel kan uitlopen op 10%. En laten we eerlijk zijn, die 100 euro die bijv. bespaard op een laptop van 1000 euro is toch wel handig meegenomen.

Hoe maak jij gebruik van een cashback site

Voordat je snel op zoek gaat naar een cashback site is het handig te weten dat je een aantal stappen moet ondernemen alvorens je kunt genieten van de hoge kortingen. Hieronder vind je een aantal stappen die je moet ondernemen om erachter te komen hoe jij je korting in de wacht kan slepen.

Ga op zoek naar een cashback site

De eerste stap die je maakt is een website te vinden die gebruik maakt van de cashback methodes. Dit kun je simpel doen door te zoeken naar 'cash back' sites of 'geld terug verdien sites' maar daardoor weet je nog niet of de boel wel te vertrouwen is. Je zult dus eerst moeten achterhalen of de site over de nodige keurmerken beschikt en of het een 'echt bedrijf' is. Wij hebben dit werk al voor je gedaan en zijn op zoek gegaan naar de meest betrouwbare en meest kortinggevende bedrijven. Door een handig overzicht aan te bieden met de beste cashback sites kun je dus snel en gemakkelijk jouw korting in handen nemen.

Overzicht van de beste Cashback shopping sites

Afhankelijk van de website die je wilt gaan gebruiken kies je de cash back site. Niet iedere website heeft alle merken in hun aanbod en het is dus handig om te weten waar jij terecht kan voor het kopen van het product met korting. Hier vind je een overzicht met de beste cash back sites gekoppeld aan het soort producten die je er kan vinden.

Site : Eerst james -  cashback & korting bij online winkelen - cashback shopping doe je hier voor allerlei soorten producten. Zo kan je er terecht voor het kopen van producten van elektronica, boeken, kleding tot huishoudproducten, cosmetica en foto producten. Een cashback site boordevol aantrekkelijke korting voor bij het winkel. - Eerstjames.nl/ - het online winkel portaal voor maximale korting.
Site : www.cashbackkorting.nl – de cashback korting site is een van de bekendere en meer gebruikte cashback sites op het internet. Zij maken gebruik van een handig Cashcoins systeem waarbij je dus coins kan verzamelen en kan opsparen voor een volgende aankoop. Je spaart dus voor nóg meer korting iedere keer wanneer jij via hun site een aankoop doet.  Zij bieden energie aankopen aan tot parfum deals tot het kopen van vakanties. Een zeer gevarieerd aanbod aan diensten en producten met flinke kortingen.