Kerstpakketten 2022

Elk jaar weer dezelfde vraag, wat te doen met de kerstpakketten? Je medewerkers stellen de kerstpakketten in december op prijs, en zien deze als een blijk van waardering voor het harde werk. Maar welk kerstpakket maakt deze waardering duidelijk? Welke pakket is het juiste pakket? En waar ga jij je kerstpakketten bestellen? Denk je te lang na, dan loop je het risico dat je afhankelijk wordt van de restvoorraad, of dat een leverancier je helemaal geen kerpakketten meer kan bieden. Kies je voor een waardebon, grote kans dat dit op je medewerkers over komt als onpersoonlijk. Zonde van al die tijd en moeite die je in het kiezen van een kerstpakket hebt gekozen als de kerstpakketten eind december in de prullenbak verdwijnen, en je medewerkers teleurgesteld zijn.  

Kerstpakket kiezen

Zeker in 2022 is het moeilijk iets te vinden waar al je medewerkers tevreden mee zullen zijn. Ga je opzoek naar het origineelste kerstpakket, stel je ze liever zelf samen of ben je opzoek naar een bestaand pakket waaraan je zelf nog een persoonlijke touch kan geven? In welke prijsklasse ga je zoeken? Hoe groot moet het pakket worden, en krijgt iedereen hetzelfde? Deze keuzestress is niet meer nodig, wij kunnen je helpen! Er zijn namelijk een paar kerstpakketten waarmee u nooit de mist in gaat. 

Kerstpakketten bestellen

Onderzoek laat zien dat het traditionele met levensmiddelen gevulde kerstpakket nog altijd de favoriet is onder de medewerkers. De koffie, thee, pasta en koekjes doen het altijd goed. Deze waren ook vorig jaar weer als eerste uitverkocht. Maar tegenwoordig leven we gezonder en bewuster dan ooit. Denk daarom eens aan biologische producten, of een volledig duurzaam kerstpakket. Of kies voor een kerstpakket met een thema, zoals een land, een keuken, of iets representatief voor het bedrijf. Hiermee geef je een betekenis aan de producten in het pakket.
 
Laat je inspireren door de meest originele kerstpakketten van 2022! Online vind je een groot assortiment met kerstpakketten in alle soorten en maten. Bestel hét perfecte kerstpakket voor al je medewerkers met het grootste gemak en de beste kwaliteit, gewoon online.