DEZE MAAND GEVEN WE NIET 1 MAAR 2 GRATIS DEALS WEG!

ROOM ESCAPE AMSTERDAM

gratis met 9 vrienden proberen te ontsnappen uit een escape room naar keuze

Met z’n tienen heb je een uur de tijd om de aanwijzingen te vinden en de raadsels en puzzels op te lossen.  Ontsnap jij op tijd uit de Room Escape Kamer?

Na 60 minuten gaat de deur sowieso open, maar hoe sneller je weet te ontsnappen, hoe hoger je op de ranglijst eindigt. Eeuwige roem wacht op jullie!

Bedenk dus goed met welke vrienden jij het beste kunt samenwerken en met welke combinatie van skills jullie snel denken te ontsnappen.

Elke Room Escape Kamer heeft zijn eigen thema, 4 voor volwassenen en 2 voor kinderen. Welke kamer past het beste bij jouw groep? Room 8, Quarantine 2.0, The Bunker, Vietnamese Victim of voor de kids B1 en B2 of Opa Oorlog? Bij Room Escape Amsterdam helpen ze je graag met kiezen op basis van de samenstelling van jouw groep. Of je probeert ze allemaal 🙂

meld je snel aan voordat deze deal verloopt:
-601Dagen -7Uren -28Minuten -42Sec

LASER-SNIJDER.NL

gratis laser gesneden skyline van amsterdam

Iconische gebouwen als de Magere Brug, EYE Filmmuseum, het Rijksmuseum, het Paleis op de Dam, wetenschapsmuseum Nemo en de Amsterdam Arena maken deze skyline van Amsterdam zeer herkenbaar.

Check INSTAGRAM voor nog meer inspiratie hoe deze skyline van Amsterdam jouw huis kan opleuken. Wil je deze deal winnen? VOLG dan ook de INSTAGRAM van laser-snijder.nl

Als je wint, krijg je een 95 cm grote Amsterdam skyline. Je mag zelf kiezen welke uitvoering het beste in jouw interieur past; de witte houten of de zwarte kunststof uitvoering.

meld je snel aan voordat deze deal verloopt:
-601Dagen -7Uren -28Minuten -42Sec